Skip to content

Ervaar het gemak van een bloemenabonnement

Heb je graag een mooi boeket bloemen in huis of op kantoor, maar ontbreekt het je aan tijd of zin om regelmatig langs de bloemenwinkel te gaan? Of beschik je niet over de groene vingers die nodig zijn om zelf een mooie bos bloemen in een vaas te zetten? Dan hebben we bij Bloembinderij In Den Kroon een mooie oplossing voor je.

Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om een bloemenabonnement bij ons af te nemen. Wanneer het jou uitkomt, komen we een mooie bos bloemen in een vaas bij je thuis of op kantoor bezorgen. Je hoeft de bloemen dus ook niet meer zelf schuin af te snijden. Het enige dat je nog hoeft te doen is de bloemen een mooi plekje geven waar jij er volop van kunt genieten.

Stap 1

Altijd verse bloemen.

Stap 2

Zakelijk of privé.

Stap 3

Wekelijks, om de week of maandelijks. In overleg.

Stap 4

Vanaf €25,- per maand.

Stap 5

Maandelijks opzegbaar.

Een bloemenabonnement dat volledig aan je wensen voldoet

Het beste bloemenabonnement is er eentje dat volledig aan je wensen voldoet. Bij Bloembinderij In Den Kroon durven we te beloven dat we je dit met ons bloemenabonnement aanbieden. De invulling van het abonnement gebeurt namelijk geheel volgens jouw wensen. Je geeft zelf bij ons aan wat het formaat van je boeket moet zijn, van welke stijl je houdt en hoeveel afwisseling je wilt. Ook laat je aan ons weten welke kleuren de boeketten moeten hebben.

Ons verse bloemenabonnement is erg flexibel. We bezorgen op de momenten dat het jou uitkomt. Ook de frequentie bepaal je zelf. We bezorgen wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een mooie bos bloemen bij je thuis of op kantoor. Bij het bezorgen staan de bloemen altijd al te pronken in een vaas. De bloemen snijden we al schuin voor je af en de voeding voegen we al aan het water toe. Als we de nieuwe bloemen bij je komen brengen, nemen we je oude boeket en vaas ook meteen weer mee terug. Je hebt er dus echt helemaal geen omkijken naar.

Een mooie bos bloemen.

Met veel zorg samengestelde bos bloemen

Kies je voor een bloemenabonnement bij Bloembinderij In Den Kroon? Dan stellen onze medewerkers wekelijks, tweewekelijks of maandelijks met veel zorg een mooie bos bloemen voor je samen. Daarvoor werken ze met de mooiste bloemen van het seizoen, maar houden ze tegelijkertijd ook rekening met jouw wensen. Uiteraard zorgen we voor voldoende variatie in de boeketten die we leveren. Zo is het iedere keer weer een verrassing met wat voor prachtig boeket we voor je deur staan.

Heb je een paar weken geen bloemen nodig? Omdat je op vakantie gaat of een periode wat minder thuis bent? Dan kan je het bloemenabonnement bij ons altijd pauzeren. We komen dan weer met nieuwe bloemen bij je langs als je er zelf aan toe bent.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wat kost een bloemenabonnement?

De prijs van een bloemenabonnement hangt van meerdere factoren af. Zo speelt de hoeveelheid boeketten die je per maand afneemt een rol. Ook de grootte van het boeket is van invloed op de prijs. Voor het steeds meeleveren van een vaas betaal je de eerste keer een bedrag als borg.

Een bloemenabonnement is goedkoop als je het vergelijkt met het los online bestellen van een boeket bloemen. Dat komt omdat je langere tijd bloemen bij ons afneemt. Daarnaast krijg je voor de kosten ook meer terug. Zo leveren we de bloemen als boeket in een vaas. Dat doen we bij een gewone online bestelling niet, tenzij je er een vaas bij besteld.

Jouw bloemenabonnement specialist in Delden

Bij Bloembinderij In Den Kroon doen we niet anders dan het maken van boeketten. We verkopen ze in onze winkel en bezorgen ze dus als abonnement bij je thuis of op kantoor. Wil je voordat je een abonnement afsluit eerst met eigen ogen zien wat voor bloemen we in ons assortiment hebben? En wat voor boeketten we verkopen? Kom dan gerust eens bij ons langs in onze winkel in Delden om onze collectie te bekijken. We zijn goed bereikbaar vanuit Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen, Rijssen, Rijssen-Holten, Markelo, Goor, Wierden, Weerselo, Losser en Bentelo.

Bloemenabonnement laten bezorgen op locatie

Het mooie aan een bloemenabonnement is dat we de bloemen in vaas bij je bezorgen. Of je een bloemenabonnement als particulier of bedrijf afsluit, maakt daarbij niet uit. We bezorgen thuis en op kantoor. Een bloemenabonnement is ook leuk om cadeau te geven. In plaats van een enkele bos, geef je de ontvanger een paar boeketten cadeau. Na die paar boeketten kan de ontvanger het abonnement laten doorlopen, pauzeren of opzeggen.

Geïnteresseerd in dit bloemenabonnement?

Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

Back To Top