Skip to content
Minimaal bestelbedrag €25,- voor bezorging buiten Delden | Verse producten kunnen alleen in de regio worden bezorgd

Bruidsbloemen voor je speciale dag

Velen omschrijven hun bruiloft als een van de mooiste dagen van hun leven. Dat moet jullie dag ook worden, toch? Dan mogen mooie bloemen natuurlijk niet ontbreken. Bij de aankleding van deze bijzondere dag spelen bloemen dan ook een belangrijke rol. De bruid draagt een prachtig bruidsboeket en de bruidegom een bloemcorsage.

Ook de trouwauto, dinertafel en feestzaal decoreer je met mooie bruidsbloemen. De mogelijkheden om met bruidsbloemen te decoreren zijn echt eindeloos. Net als de keuze voor het type bloemen. Gaan jullie voor de meer traditionele witte, rode en roze rozen of hebben jullie liever een veldboeket als bruidsboeket?

Bij Bloembinderij In Den Kroon gaan we graag met jullie in gesprek om jullie wensen te bespreken. Daarvoor maak je geheel vrijblijvend een afspraak bij ons. Samen nemen we alles goed door, zodat de decoratie er op jullie speciale dag precies zo uitziet als jullie voor ogen hebben.

Lees verder

Stap 1

Persoonlijk gesprek met het bruidspaar.

Stap 2

U ontvangt een offerte.

Stap 3

Met zorg maken we uw bruidsbloemen.

Stap 4

Geleverd op locatie.

Bloemdecoraties die passen bij jullie bruiloft

Bruidsbloemen zijn natuurlijke accessoires die bij mensen associaties als liefde, geluk en vruchtbaarheid oproepen. Daarom zijn ze onlosmakelijk met belangrijke gebeurtenissen in ons leven verbonden. Zo ook met een bruiloft: een dag die helemaal in teken staat van jullie liefdesgeluk. De bloemen die je daarvoor uitkiest moeten passen bij wie jullie zijn, maar ook bij het eventuele thema van jullie bruiloft. Misschien willen jullie alleen maar roze en witte bloemen? Of juist een bonte verzameling van kleuren? Het kan allemaal.

De mogelijkheden om jullie bruiloft aan te kleden met bruidsbloemen zijn eindeloos. Bij Bloembinderij In Den Kroon kunnen we het volgende bruidswerk voor jullie verzorgen:

 • Het bruidsboeket
  Voor de bruid is het bruidsboeket het belangrijkste accessoire. Het is een klein of groot boeketje dat je als bruid bij je draagt. Traditioneel kiest de bruidegom het boeket uit, maar jullie kunnen dat natuurlijk ook gewoon samen doen. Bij Bloembinderij In Den Kroon is het bruidsboeket volledig naar eigen wens, vorm en kleur samen te stellen. Jullie zijn vrij om met een eigen ontwerp te komen.
 • Bloemencorsages
  Traditioneel draagt de naaste familie, de ceremoniemeester, de getuige en de bruidsmeisjes een corsage. Dat kan op de kleding, maar ook als polscorsage. De bruidegom draagt de corsage in het knoopsgat van de linkerrevers met het steeltje omlaag, de bruid draagt hem links onder het sleutelbeen met het steeltjes omhoog.
 • Exclusieve bruidsboeketten
  Decoreren met bloemen op jullie bruiloft kan ook met grotere exclusieve bruidsboeketten. Wat dachten jullie van een bruidsboeket of guirlande voor op de trouwauto? Of kleine boeketten voor aan de stoelen aan de dinertafel? Ook op de tafel mogen bloemen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt zelfs de bruidstaart met bruidsbloemen decoreren. En dat alles in de kleuren en stijl die passen bij het thema van jullie bruiloft. Of dat nou chic, landelijk of stoer is.
 • Haardecoratie
  De finishing touch van je trouwoutfit is natuurlijk de decoratie in je haar. Ook daar kun je voor bloemen kiezen. Steek een grote opvallende bloem los in het haar of verwerk meerdere bloemen in een diadeem of haarband. Ideaal om een romantische look mee te creëren. Ook voor bruidsmeisjes is het leuk om een haardecoratie met bloemen te dragen.

Op maat gemaakt.

Wat kosten bruidsbloemen?

Voor de bruiloft hebben jullie vast al een budget in jullie hoofd. Passen de bruidsbloemen die jullie willen hebben daarbinnen? De prijzen voor bruidswerk zijn helaas niet standaard. Wat je betaalt, hangt onder meer af van:

Hoeveel bloemen, bruidscorsages en bijzondere bruidsboeketten je wilt hebben.
Het soort bloemen dat je kiest.
De vorm van je bruidsboeket. Een biedermeier is makkelijker samen te stellen dan een druppel, waardoor die ook voordeliger is.
Het type bruidsboeket dat je wilt hebben. Een bruidswerk voor op een auto komt op een speciale houder met zuignap. Een guirlande op een touw.

Bekijk het gehele bruidsarrangement
Bloemen en een bruiloft zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bloembinderij in Den Kroon

Jouw specialist in bruidsbloemen in Delden

Bij Bloembinderij In Den Kroon maken we regelmatig bruidswerk. We kunnen zelfs droogbloemen als bruidsboeket verzorgen. Maak gerust vrijblijvend een afspraak bij onze winkel in Delden, Overijssel om jullie wensen met ons te bespreken. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. We zijn ook goed bereikbaar vanuit Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen, Rijssen, Rijssen-Holten, Markelo, Goor, Wierden, Weerselo, Losser en Bentelo.

Voorgaande bruidsbloemen

Bruidsbloemen laten bezorgen op locatie

Op jullie speciale dag wil je alles natuurlijk tot in de puntjes hebben geregeld. Er mag niets misgaan. Daarom bezorgen we de bruidsbloemen graag op de locatie waar de bruiloft plaatsvindt. Dat doen we met veel zorg, zodat de bloemen in de beste conditie bij jullie aankomen. Handig als je zelf geen tijd hebt om de bloemen bij ons op te halen. Of als je zeker wilt weten dat de bloemen onderweg niet beschadigen.

Geïnteresseerd in een bruidsarrangement?

Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

Back To Top