Skip to content
Minimaal bestelbedrag €25,- voor bezorging buiten Delden | Verse producten kunnen alleen in de regio worden bezorgd

Zijdebloemen: altijd mooie bloemen in huis

Heb je een donker hoekje in huis dat wel wat kleur kan gebruiken? Of juist een erg zonnige plek waar je eigenlijk niets neer kan zetten omdat het er te warm is? Dan bieden zijdebloemen uitkomst. Ze zorgen voor sfeer en warmte in huis, en kunnen echt overal staan. Echte bloemen en planten houden niet van hele donkere of juist zonnige plekken. Dat komt hun levensduur niet ten goede.

Zijdebloemen zijn de ideale oplossing als je deze plekken toch met een mooie decoratie wilt aankleden. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Kies je voor een zijdeboeket, een mooi bloemstuk van zijdebloemen of een paar losse takken? Bij Bloembinderij In Den Kroon adviseren we je graag.

Lees verder

Een mooi alternatief voor echte bloemen

Zijdebloemen komen oorspronkelijk uit Italië. Daar draaide men zijden linten ineen tot een bloem. In de zijdebloemen van nu zit bij uitzondering nog maar een klein beetje zijde. Voor de meeste zijdebloemen gebruiken we kunstzijde, gemaakt met de natuurlijke grondstof cellulose. Deze grondstof heeft enkele belangrijke voordelen. Het is heel sterk en makkelijk om mee te werken. Dat maakt dat de huidige zijdebloemen en -planten er nog beter en mooier uitzien dan de kunstbloemen waarvoor men alleen echte zijde gebruikte.

Bij Bloembinderij In Den Kroon verkopen we zijdebloemen van het merk Silk-Ka. Deze kunstbloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De kwaliteit van de zijdebloemen nam door het gebruik van kunstzijde ook enorm toe. De zijdebloemen verkleuren daardoor veel minder. Daarnaast heb je er ook langer plezier van. Een bos zijdebloemen van de kwaliteit die Silka-Ka biedt, gaat moeiteloos 10 jaar mee.

Waar plaats jij ze?

Een bos zijdebloemen voor elk interieur

Een zijdebloemenboeket op je kookeiland of een zijdebloemen veldboeket voor je raam? Bij Bloembinderij In Den Kroon weten we dat zijdebloemen een heel persoonlijk accessoire zijn. Daarom kun je bij ons veel verschillende soorten zijdebloemen bestellen. We hebben verschillende boeketten en bloemstukken in onze collectie en we zoeken graag samen met jou de mooiste bloemen uit. Naast zijdebloemen hebben we ook zijdetakken, die mooi met elkaar te combineren zijn.

Het is ook mogelijk om zelf een boeket of bloemstuk samen te stellen. In dat geval is het aan te raden om goed naar de lengte van de kunstbloemen te kijken. Korte zijdebloemen gebruik je in een bloemstuk of lage vaas. Lange zijdebloemen heb je nodig als je een boeket voor een hogere vaas wilt samenstellen. Als zijdebloemenspecialist shop je bij ons ook een vaas met zijdebloemen. Handig als je nog geen vaas hebt of als je zeker wilt weten dat beide perfect bij elkaar passen.

Bekijk alle zijdebloemen

Wat kosten zijdebloemen?

Zijdebloemen zijn kostbaarder dan verse bloemen, maar in verhouding een stuk goedkoper. Dat komt omdat je van een bos zijdebloemen langere tijd plezier hebt. Een bos verse bloemen staat meestal een week of soms wel twee. Kunstbloemen kopen doe je dus voor een langere periode. Je kan het vergelijken met een stuk kunst dat je voor je woning koopt. Zijdebloemen zijn blijvend en je hebt er jarenlang plezier van.

Onze zijdebloemen

Jouw zijdebloemenspecialist in Delden

Bij Bloembinderij In Den Kroon zijn we net zo bedreven in het maken van een zijdebloemen boeket als in het maken van verse boeketten. Kom gerust eens bij ons langs in onze winkel in Delden om onze collectie te bekijken. We zijn goed bereikbaar vanuit Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen, Rijssen, Rijssen-Holten, Markelo, Goor, Wierden, Weerselo, Losser en Bentelo.

Wil je iets bijzonders of anders dan we in de winkel hebben? Dan gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken wat er mogelijk is. De collectie kunstbloemen van Silk-Ka is groot, waardoor we bijna al je wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Zijdebloemen laten bezorgen op locatie

Heb je geen tijd om naar onze winkel te komen? Dan kan je zijdebloemen bij ons ook online bestellen. We bezorgen ze dan bij je thuis. Ook een zijdebloemen boeket of bloemstuk dat je bij ons in de winkel koopt, bezorgen we indien gewenst bij je thuis. Dat is handig als je op de fiets bent en je aankoop daarom niet kunt meenemen. Of als we je boeket of bloemstuk nog voor je moeten maken, waardoor je er nog even op moet wachten. Dan hoef je niet nog een keer naar ons toe te komen, maar komen we je zijdebloemen bij je thuis neerzetten.

Geïnteresseerd in zijdebloemen?

Kom langs in onze winkel of bestel ze nu online.

Back To Top