Skip to content

Zijdebloemen: altijd mooie bloemen in huis

Heb je een donker hoekje in huis dat wel wat kleur kan gebruiken? Of juist een erg zonnige plek waar je eigenlijk niets neer kan zetten omdat het er te warm is? Dan bieden zijdebloemen uitkomst. Ze zorgen voor sfeer en warmte in huis, en kunnen echt overal staan.

Zijdebloemen zijn de ideale oplossing als je deze plekken toch met een mooie decoratie wilt aankleden. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.  Bij Bloembinderij In Den Kroon adviseren we je graag.

Lees verder

Een mooi alternatief voor echte bloemen

Zijdebloemen komen oorspronkelijk uit Italië. Daar draaide men zijden linten ineen tot een bloem. In de zijdebloemen van nu zit bij uitzondering nog maar een klein beetje zijde. Voor de meeste zijdebloemen gebruiken we kunstzijde, gemaakt met de natuurlijke grondstof cellulose. Deze grondstof heeft enkele belangrijke voordelen. Het is heel sterk en makkelijk om mee te werken. Dat maakt dat de huidige zijdebloemen en -planten er nog beter en mooier uitzien dan de kunstbloemen waarvoor men alleen echte zijde gebruikte.

Bij Bloembinderij In Den Kroon verkopen we zijdebloemen van het merk Silk-Ka. Deze kunstbloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De kwaliteit van de zijdebloemen nam door het gebruik van kunstzijde ook enorm toe. De zijdebloemen verkleuren daardoor veel minder. Daarnaast heb je er ook langer plezier van!

Waar plaats jij ze?

Een bos zijdebloemen voor elk interieur

Een zijdebloemenboeket op je kookeiland of een zijdebloemen veldboeket voor je raam? Bij Bloembinderij In Den Kroon weten we dat zijdebloemen een heel persoonlijk accessoire zijn. Daarom kun je bij ons veel verschillende soorten zijdebloemen bestellen. We hebben verschillende boeketten en bloemstukken in onze collectie en we zoeken graag samen met jou de mooiste bloemen uit. Naast zijdebloemen hebben we ook zijdetakken, die mooi met elkaar te combineren zijn.

Het is ook mogelijk om zelf een boeket of bloemstuk samen te stellen van onze collectie zijdebloemen. In dat geval kun je contact op nemen via 0655914463 of info@indenkroon.nl.  Als zijdebloemenspecialist shop je bij ons ook een geschikte vaas voor jou  zijdebloemen.

Bekijk alle zijdebloemen

Wat kosten zijdebloemen?

Zijdebloemen zijn kostbaarder dan verse bloemen, maar in verhouding een stuk goedkoper. Dit komt omdat een zijde boeket een langere levensduur heeft.  Een bos verse bloemen staat meestal een week of soms wel twee. Kunstbloemen kopen doe je dus voor een langere periode. Zo heb je ons goedkoopste zijdebloemen boeket er al uit na 3 weken! Zijdebloemen zijn blijvend en je hebt er jarenlang plezier van.

Onze zijdebloemen

Jouw zijdebloemenspecialist in Twente

Wil je iets bijzonders of anders dan we in de online winkel hebben? Dan gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken wat er mogelijk is. De collectie kunstbloemen van Silk-Ka is groot, waardoor we bijna al je wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Geïnteresseerd in zijdebloemen?

Bestel ze nu online.

Back To Top