Ga naar hoofdinhoud
Minimaal bestelbedrag €25,- voor bezorging buiten Delden | Verse producten kunnen alleen in de regio worden bezorgd

Workshop bloemschikken Delden

Bloembinderij in den Kroon verzorgt de leukste workshops bloemschikken in Delden. Koop je vaak losse bloemen, maar vind je het lastig om er thuis een mooie bos van te maken? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit om met vrienden, familie of collega’s te ondernemen? Dan nodigen we je bij Bloembinderij In Den Kroon van harte uit om een workshop bloemschikken bij ons te volgen. Tijdens een avondvullend programma kom je meer te weten over de verschillende soorten (seizoens)bloemen. Natuurlijk gaan we ook ieder met onze eigen bloemen aan de slag om de mooiste creaties te maken.

Je voor een workshop bloemschikken inschrijven? Dan kan je uitkijken naar een gezellige avond waarin we je de fijne kneepjes van het bloemschikken bijbrengen.

Ja, ik schrijf mij in!

Stap 1

Elk seizoen je eigen bloemcreaties maken.

Stap 2

Vanaf 10 personen.

Stap 3

Vanaf €40 per persoon.

Stap 4

Gegarandeerd een leuke en gezellige avond.

Workshop bloemschikken in Delden - herfst 2022

De workshop bloemschikken geven we het hele jaar door in onze winkel in Delden, Overijssel. Dat doen we op een doordeweekse avond. Het programma voor die avonden ziet er als volgt uit:

  • We beginnen om 19:30 uur met de workshop.
  • We openen met een gezellige ontvangst met koffie, thee en iets lekkers.
  • Vervolgens gaan we aan de slag met het samenstellen van de mooiste creaties. Dat doen we stapsgewijs. Kirsten, de eigenaresse van Bloembinderij In Den Kroon, verzorgt de begeleiding. Tijdens de workshop krijg je handige tips en kom je meer te weten over verschillende soorten (seizoens)bloemen.
  • Als de bloemencreaties af zijn, praten we nog even gezellig na onder het genot van een hapje en drankje.
  • Na afloop van de workshop is er nog tijd om te shoppen in onze winkel.
  • We sluiten de workshop rond 22.00 uur af. Je gaat naar huis met een mooi, zelfgemaakt bloemenarrangement waar je nog lang plezier van hebt.

Datum:  dinsdag 28 maart en  bij voldoende animo  donderdag 30 oktober

Kosten:  € 58,50

Seizoensgebonden bloemen.

Bloemschikken met bloemen van het seizoen

Het leuke aan bloemen is dat het natuurproducten zijn. Geen bloem ziet er hetzelfde uit. Daarnaast kunnen we elk jaargetijde weer van andere bloemen genieten. Daarom kiezen we er bij Bloembinderij In Den Kroon voor om tijdens onze workshops bloemschikken altijd met seizoensbloemen te werken. Je maakt een bloemcreatie die helemaal past bij het seizoen.

Zo kan het zijn dat je rond de kerstdagen een mooi kerststuk maakt, terwijl je in april met voorjaarskriebels naar huis gaat. Hierdoor is het ook leuk om vaker dan een enkele keer een workshop bloemschikken te volgen. De workshop is namelijk niet alleen een heel leuk uitje om met vrienden, collega’s of familie te ondernemen: je gaat ook altijd met een mooie bloemencreatie naar huis.

Ja ik wil mij inschrijven

Belangrijke informatie over de workshop

De workshop bloemschikken geven we bij Bloembinderij In Den Kroon boven onze winkel in Delden, Overijssel. Hier hebben we ruimte om ongeveer 15 mensen te ontvangen. Omdat we de workshop boven de winkel organiseren, is het wel nodig om een aantal trappen op te lopen. Mocht je moeite hebben met traplopen, dan is de workshop bloemschikken bij ons voor jou niet helemaal geschikt.

Inschrijven voor een workshop bloemschikken in Delden

Lijkt het je leuk om met vrienden, collega’s of familie een avondje creatief bezig te zijn? Schrijf je dan nu in voor een workshop bloemschikken bij Bloembinderij In Den Kroon in Delden, Twente. Inschrijven kan heel makkelijk via het inschrijfformulier op onze website of door te bellen naar 074-3763871.

Ben je nieuwsgierig naar de bloemencreatie die we tijdens de workshop gaan maken? Kom dan langs in onze winkel in Delden om het arrangement te bekijken. Of kijk op onze socialmediakanalen. Daar delen we regelmatig informatie over aankomende workshops bloemschikken.

We zijn goed bereikbaar vanuit Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen, Rijssen, Rijssen-Holten, Markelo, Goor, Wierden, Weerselo, Losser en Bentelo.

Inschrijfformulier

Naam
DD dash MM dash JJJJ

Back To Top