Skip to content

Workshop bloemschikken

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om met vrienden, familie of collega’s te ondernemen? Dan nodigen we je bij Bloembinderij In Den Kroon van harte uit om een workshop bloemschikken bij ons te volgen. Tijdens een avondvullend programma kom je meer te weten over de verschillende soorten (seizoens)bloemen. Natuurlijk gaan we ook ieder met onze eigen bloemen aan de slag om de mooiste creaties te maken.

Je voor een workshop bloemschikken inschrijven? Dan kan je uitkijken naar een gezellige avond waarin we je de fijne kneepjes van het bloemschikken bijbrengen.

Ja, ik schrijf mij in!

Stap 1

Elk seizoen je eigen bloemcreaties maken.

Stap 2

Vanaf 10 personen.

Stap 3

Vanaf €40 per persoon.

Stap 4

Gegarandeerd een leuke en gezellige avond.

Seizoensgebonden bloemen.

Bloemschikken met bloemen van het seizoen

Het leuke aan bloemen is dat het natuurproducten zijn. Geen bloem ziet er hetzelfde uit. Daarnaast kunnen we elk jaargetijde weer van andere bloemen genieten. Daarom kiezen we er bij Bloembinderij In Den Kroon voor om tijdens onze workshops bloemschikken altijd met seizoensbloemen te werken. Je maakt een bloemcreatie die helemaal past bij het seizoen.

Zo kan het zijn dat je rond de kerstdagen een mooi kerststuk maakt, terwijl je in april met voorjaarskriebels naar huis gaat. Hierdoor is het ook leuk om vaker dan een enkele keer een workshop bloemschikken te volgen. De workshop is namelijk niet alleen een heel leuk uitje om met vrienden, collega’s of familie te ondernemen: je gaat ook altijd met een mooie bloemencreatie naar huis.

Ja ik wil mij inschrijven

Belangrijke informatie over de workshop

De workshop bloemschikken geven we bij Bloembinderij In Den Kroon in Bornerbroek, Overijssel. Hier hebben we ruimte om ongeveer 15 mensen te ontvangen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Inschrijven voor een workshop bloemschikken in Delden

Lijkt het je leuk om met vrienden, collega’s of familie een avondje creatief bezig te zijn? Schrijf je dan nu in voor een workshop bloemschikken bij Bloembinderij In Den Kroon, Twente. Inschrijven kan heel makkelijk via het inschrijfformulier op onze website of door te bellen naar 0655914463

Ben je nieuwsgierig naar de bloemencreatie die we tijdens de workshop gaan maken? Houd  onze socialmediakanalen in de gaten. Daar delen we regelmatig informatie over aankomende workshops bloemschikken.

We zijn goed bereikbaar vanuit Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen, Rijssen, Rijssen-Holten, Markelo, Goor, Wierden, Weerselo, Losser en Bentelo.

Inschrijfformulier

Naam
DD dash MM dash JJJJ

Back To Top